E pa pritur: Trajneri i Malit të Zi dhe lojtarët serbë nuk pranojë të luajnë ndaj Kosovës

Share Messenger

Trajneri serb i Malit të Zi, Ljubisha Tumbakovic, nuk ka mundur të përballojë presionin nga Beogradi. Ai nuk do ta udhëheq Malin e Zi në ndeshjen e sotme ndaj Kosovës, mëson ‘vijesti.me’.

Po ashtu, sipas Vijestit, nuk do të luajnë as lojtarët serb, Mirko Ivaniq dhe Filip Stojkoviq, të dy lojtarë të Yllit të Kuq të Beogradit.

Lojtarët dhe trajneri serb janë bombaruar me presione në dy ditët e fundit të ardhura nga Beogradi. Ndeshjen do ta drejtojë Miodrag Djudoviq dhe Dragoje Lekoviq.olle.

Share Messenger

Më të lexuarat