Emocionohet Presidenti Bill Clinton, i gjithë sheshi në Prishtinë thërret emrin e tij

Share Messenger

Ka nisur ceremonia zyrtare për shënimin e 20 vjetorit të hyrjes së trupave të NATO-s në Kosovë.

Në këtë manifestim po marrin pjesë shumë personalitete, në mesin e tyre edhe ish-presidenti dhe miku i madh i Kosovës, Bill Clinton.

Clinton është parë i emocionuar në momentin kur i është përmendur emri i tij, dhe të gjithë u ngritën në këmbë për ta nderuar.

Clinton ka thënë se ndjehet i nderuar që është rikthyer pas 20 vitesh në Kosovë.

Share Messenger

Më të lexuarat