Haradinaj godet Kurtin: Do të jetë Kryeministër i dobët dhe zhgënjim i madh për Kosovën

Share Messenger

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj po thotë se Albin Kurti do të jetë një kryeministër i dobët dhe shumë zhgënjyes.

Kurti tha se do të jetë zhgënjim i madh për qytetarët e Kosovës si kryeministër, Albin Kurti, sipas tij ai do të jetë i dobët.

“Do të jetë zhgënjim i madh Kryeministri Kurti. Mendimi im është se do të jetë Kryeministër i dobët dhe zhgënjyes”, ka thënë Haradinaj..Nxitja e temave, marrja me diskutime publike janë një mënyrë e jetës. Marrja e agjendave është tjetër. Qeverisja nuk është ideologji duhet kyçur në punë. Qeverisja është ekzekutiv”, tha Haradinaj.

“Nuk shoh kapacitete menaxheriale dhe qeverisëse te Albini, fare”, tha Haradinaj.

Haradinaj po ashtu ditë më parë e ka quajtur Albin Kurtin si një mashtrues të madh dhe që flet ndryshe nga ajo që janë mësuar ta shohin në publik.

Share Messenger

Më të lexuarat