Ka pasuri 95 miliardë dollarë, Bill Gates pret në radhë për një hamburger

1525 Shares Share Messenger

Për një njeri me pasuri 95 miliardë dollarë sigurisht që mund të mendoni ushqimet më të mira dhe më të shtrenjta për darkë, por ndonjëherë ju mund të dëshironi vetëm një hamburger.

Themeluesi i Microsoft, filantropisti dhe një nga burrat më të pasur në botë, u fotografua së fundmi në vendin “Dick’s Drive-In” në Seattle.

Share Messenger

Më të lexuarat