Kjo ishte pamja deri sa Clinton po fliste në Prishtinë

Share Messenger

Eshtë mbajtur, Ceremonia e 20-vjetort të hyrjes së trupave të NATO-s, me ç’rast morren pjesë ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, ish-sekretarja Madeleine Albright dhe shumë personalitete tjera vendore e ndërkombëtare,trasnmeton FishMedia.info.

Në këtë ceremoni ajo që ka rënë në sy, përveç pjesëmarrjes së liderëve të ndryshëm, është krijuar edhe simboli i NATO-s në shenjë falënderimi për hyrjen në Kosovë para 20 viteve ku ndali spastrimin etnik dhe gjenocidin në vend./FishMedia.

Share Messenger

Më të lexuarat