Kryeministri Haradinaj: Nëse Kuvendi rrëzon demarkacionin, gjendet zgjidhja

Share Messenger

Kryeministri Ramush Haradinaj, në Emisionin “Jeta në Kosovë” të enjten që shkoi u pyet edhe për demarkacionin, si pengesën kryesore për mos-liberalizimin e vizave.

Por, Kryeministri tha që këtë e ka deleguar në parlament dhe nëse ligjvënësit e rrëzojnë, zgjidhja do të gjendet menjëherë.

‘’Unë ia kam mundësu parlamentit me marrë vendim. Sa ma shpejt që vendos parlamenti, nëse e rrëzon në rastin konkret, gjendet zgjidhja menjëherë, duhet me u gjet ni opsion tjetër”, tha ai.

Kryeministri tha se kjo nuk i rrezikon marrëdhëniet e Malin e Zi, ngase siç u shpreh ai, edhe miqve ndonjëherë u thua jo.

Deklaratën e Haradinajt për demarkacionin mund ta ndiqni në vijim.

 

Share Messenger

Më të lexuarat