Ky është Golf 8, publikohen fotografitë origjinale

201 Shares Share Messenger

Sa i përket stilit, VW është gjithmonë shumë e kujdesshme që të mos luaj shumë me stilin, pasi kuptohet se nuk dëshiron të shkatërrojë një formulë fituese.

Megjithëse, makina shihet se ka një grilë dhe parakolp të ri përpara dhe prapa, dhe drita më të mprehta.

Për një numër të madh blerësish, Golfi ishte (dhe ende është) makina kompakte për t’a pasur.

Ende nuk dihen detaje të specifikuara sa i përket këtij modeli.

Share Messenger

Më të lexuarat