Ky është Mercedesi më i sigurt në Maqedoni, shihni fotot, do çuditeni (Foto)

Share Messenger
Ky është Mercedes Benzi më i sigurt në Maqedoni që nuk mundet asnjë hajn ta grabis. Ai është i siguruar me dry në të gjitha dyert dhe bagazhin.
Pronari i këtij benzi që gjendet në Prilep ka theksuar se në këtë mënyrë më të përkryer po e siguron makinën e tij nga ndonjë grabitje.

Deri tani ai ka thënë se nuk ka pasur rast dikush ta vjedhë, derisa të kaluarën i ka ndodhur kjo.

Share Messenger

Më të lexuarat