Melania shumë elegante, refuzon t’i kapë dorën Trump-it

Share Messenger

Donald e Melania Trump kanë arritur në Britani pë një vizitë tre-ditore.

Pas arritjes në Britani, Donald Trump ka tentuar t’ia kapë dorën gruas së tij Melania, por ajo ia lëshoi atë sa më shpejt që mundi dhe i gjithë ky veprim u kap në video.

Pas zbritjes nga aeroplani, Donald u përpoq që të kapte dorën e saj, por ajo u duk komplet e painteresuar për t’ia mbajtur atë.

Pas disa sekonda të mbajtjes së dorës, Melania rregulloi flokët dhe ia lëshoi dorën.

Kjo nuk është hera e parë që Melania injoron burrin e saj në paraqitjet e tyre publike.
Ata janë pritur nga Mbretëresha Elizabeta e Dytë në Buckingham Palace.

 

Share Messenger

Më të lexuarat