MIR/RINA -Drejtë/mirë rinë .. gjuha jonë e bukur shqipe !

Share Messenger

Myrrhine/myrrhine in British (ˈmɪraɪn, ˈmɪrɪn)

Funeral Antik Lekythos për Myrrhine, përfaqësuar nga Hermesi ajo merret për dore nga Hermes dhe e shoqeron atë për në Hades /ferr.

 

 

Muzeut Arkeologjik në Athinë.

Attic funerary lekythos for Myrrhine, represented while she is taken by hand by Hermes psychopompos to be escorted to Hades. From Athens, circa 420/410 BC. On display in Room 10 of the National Archaeological Museum in Athens./fishmedia/

Shqipe Hoxha

Share Messenger

Më të lexuarat