Stadiumi i Prishtinës merr pamje tjetër (FOTO)

Share Messenger

Stadiumi i Prishtinës nga dita në ditë, po merr pamje tjetër.

Në stadium, po vazhdohet të punohet, për t’u bërë gati sa më parë për ndeshjet e Prishtinës dhe të Përfaqësueses së Kosovës.

Në një fotografi të bërë sot, shihet se deri në cilën fazë kanë arritur punimet, sigurisht ka edhe shumë për t’u bërë.

Share Messenger

Më të lexuarat