Verratti e braktis të shoqen me dy fëmijë për kamerieren joshëse

Share Messenger

Jessica Aidi ka rënë në qendër të vëmendjes së fundmi pas lidhjes së saj me futbollistin e Paris Saint-Germainit, Marco Verratti.

Aidi është kameriere me profesion, derisa ka edhe një karrierë si modele.

Verratti ka mbetur i mahnitur nga bukuroshja dhe ka vendosur t’i braktisë gruan dhe fëmijët e tij.

Verratti dhe Aida janë njohur në një restorant të Parisit, aty ku ajo punonte si kameriere.

Share Messenger

Më të lexuarat